Valmentaja-akatemia

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Hei Nuori, nyt  sinulla on mahdollisuus lisätä osaamista ja lähestyä intohimoasi uudesta näkökulmasta. Tule mukaan KoNan valmentaja- akatemiaan. KoNan valmentaja-akatemia on tarkoitettu kaikille 14-24 vuotiaille nuorille, jotka pelaavat tai ovat pelanneet jalkapalloa, tai jalkapallo on muuten vain intohimosi.

KoNan valmentaja-akatemiassa käydään läpi Suomen Palloliiton viralliset E- ja D-tason valmentajakoulutukset prosessimaisesti. Prosessi muodostuu seitsemästä erillisestä luentokerrasta, kuudesta malliharjoituksesta sekä kuudesta nuorten itse ohjaamasta harjoituksesta. Luentoja ja harjoituksia yhdistetään samoille päiville.

Prosessin myötä ymmärrys oppimisesta, valmentamisesta ja itse pelin teknistaktisista asioista lisääntyy, ja vaikkei valmentaminen olisi aivan vielä sinun juttusi niin koulutuksesta on hyötyä sinulle myös pelaajana.

Nuorten akatemian kouluttajana toimii Kotkan Nappuloiden valmennuspäällikkönä sekä Kaakkois-Suomen piirin piirikouluttajana toimiva Jani Lähde.

Valmentaja-akatemia alkaa huhtikuussa ja kestää kesäkuuhun asti. Koulutukseen haetaan täyttämällä oheinen lomake. Koulutuspaikkoja on rajallisesti. Tarkemmat koulutuspäivät & koulutuspaikat ilmoitetaan valituille henkilöille. 

Valmentaja Akatemian myötä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään ohjaustyötä Kotkan Nappuloiden joukkueissa sekä pikkujunnujen futiskouluissa.


Sis. valmentajakoulutuksen, koulutusmateriaalin, valmentajantyökirjan sekä valmennuspaidan. 

Lue lisää ja ilmoittaudu www.kotkannappulat.fi/valmentaja-akatemia 

Lisätietoja Jani Lähde, jani@kotkannappulat.fi  tai 050-5698896

Hakuaikaa jatkettu! Viimeinen hakupäivä 30.06.2017. Vapaama muutamia paikkoja!