Valmentaja-akatemia

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Kotkan Nappulat tarjosi 1.1.2017 - 31.12.2018. nuorille mahdollisuuden lisätä osaamista ja lähestyä intohimoa uudesta näkökulmasta jalkapalloon valmentaja-akatemian kautta. KoNan valmentaja-akatemia on tarkoitettu kaikille 14-24 vuotiaille nuorille, jotka pelaavat tai ovat pelanneet jalkapalloa, tai jalkapallo on muuten vain intohimosi.

KoNan valmentaja-akatemiassa käydään läpi Suomen Palloliiton viralliset E- ja D-tason valmentajakoulutukset prosessimaisesti. Prosessi muodostuu seitsemästä erillisestä luentokerrasta, kuudesta malliharjoituksesta sekä kuudesta nuorten itse ohjaamasta harjoituksesta. Luentoja ja harjoituksia yhdistetään samoille päiville.

Prosessin myötä ymmärrys oppimisesta, valmentamisesta ja itse pelin teknistaktisista asioista lisääntyy, ja vaikkei valmentaminen olisi aivan vielä sinun juttusi niin koulutuksesta on hyötyä sinulle myös pelaajana.

Nuorten akatemian kouluttajana toimii Kotkan Nappuloiden valmennuspäällikkönä sekä Kaakkois-Suomen piirin piirikouluttajana toimiva Jani Lähde. Janin lisäksi työhön KoNassa on panostanut valmentajamme Marko Korkalainen. 

Valmentaja-akatemia hanke on päättynyt 31.12.2018.Lisätietoja toimisto@kotkannappulat.fi