Talkootyö

Heippa,

 

Haluaisitko sinä olla mukana vapaaehtoistyössä ja tukea toiminnallasi junioritoimintaamme, joka liikuttaa noin 500 - 600 lasta? Apusi on meille tärkeää :)


KoNan talkoojoukoissa on tarjolla monenlaisia tehtäviä. Monissa joukkueissamme on tarjolla niin valmennukseen kuin joukkueenjohtoon avustavia tehtäviä. Seuramme tapahtumissa kahvioissa kaivataan iloisia asiakaspalvelijoita, jotka taitavat pillimehun myynnin ja voileipien valmistelun. Makkaranmyynnissä pulestaan kaivataan grillinlämpöön tottuneita grillimestareita :) Leivontatiimi kutsuu kaikkia keneltä luonnistuu mokkapalat, pullat ja muut tarjottavat. Kenttien rakennus- ja purkutiimi puolestaan kutsuu joukkoonsa ahkeria & rivakoita työmiehiä/-naisia. Isommissa turnauksissamme turnaustoimistossamme paikat ovat avoinna kaikille tietokoneen käyttössä harjaantuneille Tarjolla on myös monta muuta mahdollisuutta miten voit olla mukana tukemassa paikallista junnufutista :) Ilmoittaudu mukaan talkoojoukkoihin ja olet mukana luomassa edellytyksiä junioritoiminnallemme <3 

Talkootoiminnan lisäksi tarjolla on myös monia muita mahdollisuuksia auttaa. Otamme mielellämme vastaan sponsorointia (esim. kesän turnausten pelinohjaajapalkkioihin) ja arpajaispalkintoja seuran tapahtumien arpajaisiin. 


Seuran talkoojoukkoihin ovat tervetulleita kaikki, joiden sydän sykkii lasten liikunnan puolesta :)

Tehdään yhdessä kaudesta 2018 mahtava futiskausi!