KoNan kevätuutisia

9.4.2018 klo 09:00

Hei kaikki,

 

Aurinko pilkahtelee taivaalla ja lumesta huolimatta ilmassa on selkeitä kevään merkkejä. Jalkapalloseuran kannalta se tarkoittaa vuoden parasta aikaa. Treenit jatkuvat vielä hallissa, mutta pian alkaa rospuuttokauden vuorot. Tuolloin treenivuorot vaihtelevat hieman. Tekonurmet aukeaa käyttöön pikkuhiljaa ja kesäkuussa saamme myös nurmikenttiä käyttöön (säävaraus). 

 

Kesä tuo meillä KoNassa mukanaan myös lukuisia tapahtumia. Futispäivän, kortteliliigaa ja paljon muuta. Seuran taustoihin ovat tervetulleita talkoilemaan kaikki. KoNan talkoojoukoissa on tarjolla monenlaisia tehtäviä. Monissa joukkueissamme on tarjolla niin valmennukseen kuin joukkueenjohtoon avustavia tehtäviä. Seuramme tapahtumissa kahvioissa kaivataan iloisia asiakaspalvelijoita, jotka taitavat pillimehun myynnin ja voileipien valmistelun. Makkaranmyynnissä puolestaan kaivataan grillinlämpöön tottuneita grillimestareita :) Leivontatiimi kutsuu kaikkia keneltä luonnistuu mokkapalat, pullat ja muut tarjottavat. Turnauksissa kenttien rakennus- ja purkutiimi puolestaan kutsuu joukkoonsa ahkeria & rivakoita työmiehiä/-naisia. Isommissa turnauksissamme turnaustoimistossamme paikat ovat avoinna kaikille tietokoneen käytössä harjaantuneille Tarjolla on myös monta muuta mahdollisuutta, miten voit olla mukana tukemassa paikallista junnufutista :) Ilmoittaudu mukaan talkoojoukkoihin ja olet mukana luomassa edellytyksiä junioritoiminnallemme <3 Voit ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä johtokuntaan tai täyttämällä lomakkeen: https://www.kotkannappulat.fi/tapahtumat2/talkootyo/

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 17.4. klo 17.00 KoNan toimistolla os. Koulukatu 8, Kotka. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

https://www.kotkannappulat.fi/seura/seuran-arvot/

 

Tervetuloa kevätkokoukseen ja mukaan talkoilemaan junnufutiksen puolesta,

 

 

KoNan johtokunta