KoNan toiminnanjohtaja Maikku Vahvanen siirtyy uusiin tehtäviin

31.8.2017

KoNan toiminnanjohtaja Maikku Vahvanen siirtyy uusiin tehtäviin

Seuran työntekijänä huhtikuusta 2016 työskennellyt Maikku Vahvanen siirtyy syyskuussa uusiin haasteisiin. Maikku jatkaa seuran toiminnassa mukana tulevan työnsä ohella. Maikku on vastannut seuran toiminnanjohtajan tehtävistä sekä tullut monille tutuksi myös kentältä.

Maikun terveiset KoNalaisille

Puolentoista vuoden matka KoNan toiminnanjohtajan tehtävissä on ollut hieno kokemus. On ollut suuri ilo ja kunnia olla auttamassa seuraamme niin toimistolta kuin kentältäkin. Viimeinen työpäiväni täysipäiväisen seuratyöntekijänä on ti 5.9. Olen iloinen, että pystyn jatkamaan seuran toiminnassa oman työni ohella. Työurallani on nyt aika katsoa eteenpäin, haastaa itseäni ja hypätä uuteen mielenkiintoiseen tehtävään? Aloitan uusissa tehtävissä Xamkilla Digiverstas -hankkeen projektipäällikkönä 7.9.2017.

Urheiluseurassa toiminta vaatii yhteen hiileen puhaltamista ja toimijoita, jotka haluavat kokea elämyksiä yhdessä. Joskus se vaatii isojakin ponnistuksia, mutta tehden asioita yhdessä saadaan isoja juttuja aikaan. Olen äärimmäisen kiitollinen kollegoideni ammattitaidosta, johtokuntamme toimijoiden tuesta (myös seurassa aiemmin toimineiden taustahenkilöiden tuesta ja sparrauksesta) sekä ennen kaikkea sujuvasta yhteistyöstä joukkueenjohtajiemme, valmentajien, ohjaajien ja vanhempien kanssa. On ollut mahtavaa työskennellä kanssanne. Onneksi pääsen nauttimaan yhteistyöstä kanssanne myös tulevaisuudessa.

Haluan kannustaa vanhempia osallistumaan seuramme toimintaan. Pienetkin teot vahvistavat seuraamme uskomattoman paljon. Meillä on seurassamme hyvä draivi. Kesän nappulaliiga on pyörinyt upeasti ja kentällä treeneissä on mahtava fiilis. Kentät täyttyvät hymyilevistä, innostuneista ja iloisista lapsista. Jokainen vapaaehtoinen seuratoimija on meille kultaakin kalliimpi. Upea mahdollisuus osallistua seuramme toimintaan on edessä jo 16.9. – 17.9. järjestettävässä Kotka Cupissa. Toivottavasti näen mahdollisimman monta teistä talkoilemassa yhdessä junnufutiksen puolesta. Talkoisiin voit ilmoittautua mukaan täältä:https://www.kotkannappulat.fi/tapahtumat2/kotka-cup-talkoot/ Kuten sanottu pienikin panoksesi on meille tärkeä.

Kiitos kuluneesta ajasta teille kaikille sekä erityiskiitos aivan mahtaville junnuillemme? Heidän kanssaan toimiminen on tuonut valtavasti hyvää fiilistä❤

Päivittäisissä seuran asioissa teitä auttaa jatkossa tuttuun tapaan valmentajamme Jani & Åke. Marko Korkalainen tulee korvaamaan seurassamme Maikun valmennuksellista panosta pienten ryhmissä sekä tyttöpuolella. Marko tulee toimimaan myös projektityöntekijänä Potkua kotoutumiseen hankkeessa. Toiminnanjohtajan tehtävistä huolehtii toistaiseksi Maikku ja johtokuntamme.